2014-05-01 02:05:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne keressen ellenségeket

Napi horoszkóp május 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne keressen ellenségeket! Ma hajlamos lehet arra, hogy minden megjegyzésben, minden kis csipkelődésben a személye elleni támadást véljen felfedezni. Nyugodjon meg, ez koránt sincsen így. Van olyan kritika, amit elfogadhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napot szentelje a barátoknak, a szórakozásnak. Uralkodó bolygója az önmegvalósítás és a barátságok házában jár, így maximálisan kiélvezheti a majális adta örömöket. Még arra is ráébredhet, hogy egy barát többet jelent önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hallgasson a lelkiismeretére! Az utóbbi években olyat tett, ami maga sem tartott teljesen helyesnek. Mindegy, hogy önmaga, vagy mások ellen való volt e tette. Ma lesz lehetősége arra, hogy legalább némileg kiköszörülje a csorbát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sűrű programra számíthat a mai napon, de biztos lehet abban, hogy jól fogja érezni magát. A gyermekek ma üdítő társaságot jelentenek, habár valószínűleg jelentős összegeket kell majd rájuk költenie. De a mosolyuk megéri az árát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Könnyű dolga van annak, aki társkapcsolatban él: most a párját hibáztathatja mindenért. Szerencsés, ha ezért nem neheztel önre, és bölcsen hallgatva tudomásul veszi a támadásait. De azért ha kidühöngte magát, kérjen bocsánatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Túl érzékeny lehet a mai napon, ezért valószínű, hogy valakinek sikerül megtámadnia mimóza lelkét. Vegye azonban számításba, hogy az illető nem akarta bántani, csak túlságosan szókimondónak bizonyult. Legyen megbocsátó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne vigye ma túlzásba a bátorságot! Ha valaki olyasmit akar kipróbáltatni önnel, amitől eleve ódzkodik, akkor ne hagyja, hogy belevigyék. A ringlispíl jó dolog, de ha ön szédülős, vagy retteg a magasságtól, akkor biztos, hogy nem fogja élvezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön szereti a szabadságot, most mégis hagyja, hogy kalickába zárják. Folyton a társa mondja meg önnek, hogy mi történjen. Ma végre álljon ki a szabad akarata mellett! Ha valamit nagyon szeretne, akkor ne hagyja magát lebeszélni róla.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Büszke a tudására, és arra, hogy az átlagosnál magasabb IQ-val rendelkezik. Ám, ha pusztán ezért lenéz másokat, akkor nagyon rossz úton jár. Ha megtapasztalta már a mindent feloldó szeretet élményét, akkor tudja, miről beszélek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ráférne önre egy kis pihenés, ezért nem biztos, hogy a nagy tömegben való szórakozás most pont megfelelne önnek. Ha azonban a családjának megígérte, akkor nem vonhatja ki magát az ígéretei alól. De azért adjon egy kis időt magának is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nehezen tűri ma a mellébeszélést. Viszont, ahogy ön kimondja a szót, szinte nekiszegezve az igazságot – vagy amit annak tart – a másik embernek, azt a többiek támadásnak is vélhetik. Legalább tegyen néhány udvariassági kört, mielőtt a lényegre tér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma felötlik önben a gyanú, hogy a kedvese netán hazudik önnek, vagy legalábbis nem mondja ki a teljes igazságot. Persze könnyen utána járhat a valóságnak, de biztos benne, hogy mindent akar tudni? Legyen bölcsen kegyes önmagához!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: